03 січня, 2016

Аксесуари на зиму: маленькі хитрощі

Чи можна повсякденний жіночий образ, головним призначенням якого восени та взимку є комфорт, зробити модним та актуальним? Для того, щоб досягнути відповідного балансу зазвичай потрібно розірвати звичний гардеробний ланцюжок “чорний пуховик - потерті джинси - чорні шкіряні чоботи, змінивши хоч один з цих трьох елементів. Вже це є запорукою того, що ви виглядатимете не так, як більшість жінок, яких зустрінете на роботі, в магазині чи просто на вулиці. 


Втім, не менш важливу роль у нашому зовнішньому вигляді, як відомо, відіграють аксесуари. Саме вони задають тон і роблять образ цілісним та оригінальним. Обираючи додатки до осінньо-зимових луків,  варто звернути увагу на наступне:

Уникайте широких чорних поясів на резинці, які часто йдуть у комплекті з пуховиком. Такий пояс візуально розділяє вашу фігуру наполовину і таким чином вкорочує ріст. Навіть якщо його колір відповідає кольору пуховика, варто розуміти, що сам по собі широкий пояс-резинка пасує лише окремим типам фігур. Віддавайте перевагу пуховику з акуратним пояском з такої ж тканини. Щобільше, обирайте пуховики з якомога простішими поясами - без багатого оздоблення, зокрема під золото”. Пам'ятайте, що часто саме простота є ключем до справжньої елегантності та стилю.

Приклади невдалого поєднання: пуховик та широкий пояс-резинка


Простий пояс з такої ж тканини, як пуховик, або тонкий пояс зі шкіри - найкращий вибір

До пальта чи пуховика не одягайте тоненькі шифонові шалики, які залишилися у шафі з літа, а тепер буцімто мають зробити більш цікавим та кольоровим ваш осінньо-зимовий образ. Віддайте перевагу теплому шарфу, снуду чи палантину з шерсті чи кашеміру. Шафр пов'яжіть кільцем, імітуючи снуд, або випустіть його кінці назовні.



Обираючи головний убір зверніть увагу на те, щоб його колір пасував вам до лиця. До пуховика найкраще підійде в'язана шапка або шапка з тоненької шерсті, що не надто тісно облягає голову, а дещо звисає ззаду (beanie). Вона ж розбавить строгість пальта. 

Уникайте базарних комплектів шапка-шалик-рукавички. З пуховиком носіть в'язані рукавички, з пальтом чи шубкою - шкіряні. 



І останнє: пам'ятайте, що головним аксесуаром кожної жінки є її посмішка і добрий настрій. Тож робіть їх невід'ємними складовими кожного вашого модного образу! 


3 коментарі:

  1. Анонім2/17/2016

    Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім2/17/2016

    Перше фото, це як не треба носити?

    ВідповістиВидалити
  3. Олесю, дякую за запитання! Так цей колаж - приклад невдалого поднання поясу та пуховика. Варто напевно також додати колаж з правильними варіантами. Зараз це виправлю ;).

    ВідповістиВидалити