24 березня, 2016

Blue coat

Замість допису, який ви зараз читаєте, планувався огляд основних трендів на сезон весна-літо 2016 року... Проте, враховуючи все більшу спрямованість сучасної моди у напрямі еклектики, коли модним може бути абсолютно все, а тренди стають усе більш розмитими, перелік найбільш актуальних модних тенденцій становив би довжелезну й нудну статтю з безліччю ілюстрацій з модних показів та street style fashion. Тому звернемо увагу на найважливіше ;).


Усі ви вже напевно, читали, що Міжнародний інститут кольору Pantone модним кольором 2016 року вперше в історії назвав поєднання двох відтінків  Rose Quartz” (Рожевий Кварц) та Serenity (Безтурботність). Рожевий кварц  м'який, але переконливий, що передає співчуття та почуття самовладання. Безтурботність  невагомий і повітряний, як блакитні небесні простори над нами, що несе відчуття відпочинку навіть у неспокійні часи



модные цвета сезона весна-лето 2016 - Оттенок Serenity

Відтінки рожевого кварцу та блідо-голубого serenity стали основою весняно-літніх колекцій й були швидко підхоплені вуличною модою. Найяскравішим ж проявом актуалізації цих делікатних й м'яких кольорів в одязі стало ... світло-голубе пальто... Його продемонструвала більшість модниць на показах, сторінках своїх блогів чи інстаграм-екаунтів, й воно надалі залишається на гребені популярності. 


Ermanno Scervino SS 2016


Aimee Song, Song of Style


Caroline Issa


Annabelle Fleur, TheVivaluxury


Olivia Palermo




Ellena Galant, GalantGirl

Отож, якщо Ви плануєте оновити свій гардероб, варто звернути увагу на пальто голубого кольору. Таке пальто (коротке чи довге) ідеально підійде до більшості весняно-літніх образів, ставши частиною як щоденних, так елегантних комбінацій. У виборі голубих відтінків пальта орієнтуйтеся передусім на свій кольоротип, у виборі фасону  тип фігури й типаж в цілому!

Немає коментарів:

Дописати коментар